Fineszes Természetismereti VersenyKedves Barátom!

Üdvözöllek a Mogyoródi Nagycsaládosok Egyesülete által meghirdetett 

Fineszes Természetismereti Verseny oldalán.!

Ezt a versenyt Dunakeszi, Fót, Gödöllő és Mogyoród általános iskoláinak 4., 5., osztályos tanulói számára indítjuk.  A versenyen való részvétel ingyenes! Természetesen a környékbeli kissebb települések diákjai is jelentkezhetnek, ők regisztrációnál a hozzájuk legközelebbi települést válasszák ki!

Regisztrálj a versenyre! Később a regisztrációnál megadott e-mail címmel és jelszóval tudsz belépni és folytatni a feladatlapok kitöltését.

A versen két internetes fordulóból áll, egy áprilisi és egy májusi fordulót kell teljesítened. A döntő május végén kerül megrendezésre. Az első forduló beküldési határideje április 30. A második forduló beküldési határideje május 20. 

Az összes feladatalap május 20-ig visszaküldhető!

Bejelentkezés
Kijelentkezés
Regisztráció

A címsorban szereplő ikonok (fenti kis zöld négyszögek) segítségével elolvashatod azokat az anyagokat, melyek segíteni fognak a feladatlapok kitöltésében és a vetélkedő döntőjén feltett kérdések megválaszolásában. 

Bal oldalon találod az áprilisi feladatokat a jobb oldalon lesznek a májusi feladatok.

A jobb és bal oldal három-három ikonja közül az első kettőt kell figyelmesen elolvasnod, a szövegben található linkeken videókat, más információkat megnézned. 

A harmadikon találod a három oldalas feladatlapot. A feladatlap külön oldalon fog megnyílni. Minden oldal végén el kell mentened a válaszokat az Elküldés gomb megnyomásával. Egy oldalt csak egyszer tudsz elküldeni, de a három oldalas feladatlapot megoldhatod három különböző napon is.  Ha az elküldés nélkül zárod be ezt az ablakot, a válaszaid nem lesznek elmentve. 

A döntőbe az összesített pontszámok alapján a legjobb 20 versenyző juthat be.

A döntőre mindenki készíthet 1 oldal A/4-es vázlatot, emlékeztetőt az itt olvasott anyagokból. Ez készülhet kézírással vagy géppel is. Utóbbi esetben legalább 10 pontos betűmérettel, normál sorközzel íródjon! A lap hátoldalát hagyjátok üresen! 

A döntőbe jutott mind a 20 versenyző nyer egy laptop szállítására is alkalmas hátitáskát!

Az első 3 helyezett részt vehet egy szakvezetéses természetismereti felfedezőtúrán Mogyoródon, ahova mindenki meghívhatja a barátait vagy családját. (4 embert hívhatsz!)

Kapcsolat: suni.monika@gmail.com

Köszönjük, hogy az AgyKlub.hu oldal technikai támogatással segítette a verseny megrendezését!
This Template is provided by www.illusivedesign.com.